Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Scenariu pentru începerea școlii la toamnă: o treime dintre elevi vor merge la școală, două treimi vor face cursuri online, prin rotație

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a prezentat ieri, 20 iulie, la Digi24, unul dintre scenariile pregătite de autorități pentru ca elevii să se întoarcă la școală, în siguranță, la toamnă.

Ministrul Sănătății a declarat că, în acest moment, nu consideră necesară amânarea începerii noului an școlar.

Conform scenariul menționat de Nelu Tătaru, o treime dintre elevi vor merge la școală, iar celelalte două treimi vor urma cursurile online, de acasă, prin rotație.

foto arhivă

Avem scenarii și pentru o accelerare a numărului de cazuri, dar și pentru o conduită normală, dacă respectăm niște reguli și dacă în două – trei săptămâni o să vedem o cădere a acestei pante. De exemplu, vor fi doar o treime din elevii care merg, celelalte două treimi vor fi acasă, online și se vor roti aceste două treimi.„, a precizat ministrul Sănătății.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *