Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

PLANUL ROȘU: Accident grav, cu 12 victime, printre care 5 copii

Duminică tragică în România.

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi la un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule, produs pe DJ121 între localitățile Imeni și Zăbala, în județul Covasna.

În eveniment au fost implicate 12 persoane, dintre care 7 adulți și 5 copii, iar șoferul unui autoturism a rămas încarcerat.

S-a pus în aplicare Planul Roșu de intervenție și s-au deplasat la fața locului un echipaj de descarcerare, cinci ambulanțe (1 SMURD și 4 SAJ) și o autospecială pentru transport victime multiple.

Forţele participante au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanelor implicate în accident, extragerea persoanei rămasă încarcerată și asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

În urma evenimentului rutier, toate persoanele implicate au fost transportate la Unitățile de Primiri Urgențe din Sfântu Gheorghe și Brașov.

Alături de structurile MAI, la fața locului a participat prefectul județului Covasna, domnul Todor Constantin-Iulian.

Sursa: ISU Covasna

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *