Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Constructorul a reziliat contractul pentru Bicaz – Poiana Teiului pe motiv că Ministerul nu a mai vrut sa plătească facturile restante

Reabilitarea drumului Bicaz – Poiana Largului a fost blocată de Guvern când era realizată în proporție de 85% prin neplata facturilor restante. Aflându-se în imposibilitatea de a continua lucrarea fără bani, constructorul a decis rezilierea contractului.

Rezilierea a avut loc ieri și de acum urmează un lung proces de ani de zile în care lucrarea va rămâne așa și se va degrada. Singura variantă ar fi ca Guvernul PNL să plătească facturile restante și să se reia lucrarea însă „nu ar da bine” din punct de vedere electoral pentru liberali ca PSD să termine această lucrare înainte de alegeri.

Nu mai reluam acum toate discuțiile lansate în spațiul public de către propaganda PNL ci vă vom spune ce ne-a comunicat reprezentantul constructorului. ”Dacă era ceva în neregulă la lucrare reziliau ei contractul de mult nu o făceam noi după luni și luni de așteptat să se deblocheze plățile. Am fost chemați la mai multe negocieri cu cei de la minister și de fiecare dată au spus că deblochează măcar o parte din plăți dar nu au făcut-o. Dacă noi eram cu probleme, nu ne chema nimeni la negocieri.”

Nu credem că blocarea acestei lucrări va aduce ceva bun din punct de vedere electoral pentru PNL deoarece propaganda liberală care dădea vina pe constructor nu mai are efect atâta timp cât constructorul a fost cel care a reziliat contractul și ministerul e cel acționat în judecată pentru blocarea lucrării prin neplata nejustificată a facturilor restante.

Iosub Robert

Puteți vedea evoluția subiectului citind și:

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *