Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cum să facem alegeri anticipate și mii de oameni să pună mâna pe aceleași ștampile când țara e amenințată de coronavirus?

Noi înțelegem toate jocurile politice, dar, în contextul în care toate țările din lume sunt amenințate de răspândirea de coronavirus, președintele României și Guvernul PNL vor să scoată tot poporul la urne, să pună mâna mii de oameni pe aceleași ștampile, să umble cu voturile lor alte mii de oameni din mii de comisii și așa mai departe.

Cam cât de iresponsabili sunt cei care conduc acum România sau cât de disperați de putere pot fi ca să expună tot poporul român la un asemenea risc epidemiologic? Din contra. Un guvern, un președinte și o clasă politică responsabilă, dacă luna viitoare ar fi alegeri la termen, ar trebui să dea o lege să le amâne până ce dispare pericolul epidemiei coronavirus.

Scenariul este unul extrem de simplu. Un purtător de coronavirus merge, pune mâna pe ștampilă și votează. Stampila și buletinul de vot contaminate merg la alte sute de oameni care la rândul lor intră în contact cu alte sute de oameni care la rândul lor se duc acasă la familii.

Suntem noi o țară normală la cap să ne gândim la alegeri anticipate în acest context epidemiologic?

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *