Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ninsorile vor acoperi din nou Bacăul, dar și alete zone ale țării

În județele Bacău, Neamț, Iași, Suceava, Botoșani și în zona Carpaților Orientali vor fi perioade în care va ninge, local însemnat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă consistent.

În județele Vaslui și Vrancea vor fi precipitații mixte ce vor favoriza formarea poleiului.

Totodată, în județele Argeș, Prahova și Dâmbovița, la altitudini de peste 1800 m, vântul va sufla cu rafale de 100-110km/h spulberând puternic zăpada și reducând vizibilitatea sub 50m.

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie în regiunile sudice și sud-estice, unde se vor acumula cantități de apă cuprinse în general între 10 și 25 l/mp.

Dacă vă aflați în aceste zone, aflate sub incidența vremii rele, și sunteți nevoiți să porniți la drum, informați-vă despre condițiile de trafic. Puneți în mașină un kit de urgență: lanțuri antiderapante, apă, pături, lopată, lanternă, sac cu nisip, încărcător telefon.

În situația manifestării vântului puternic, vă recomandăm să rămâneți în spații închise care să asigure protecția și evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *