Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Șeful Poliției Locale a Municipiului Bacău a demisionat

Astăzi, 16.01.2019 domnul Ene Constantin- Florin și-a prezentat demisia de onoare din funcția de Director Executiv al Poliției Locale a Municipiului Bacău:

Sursa: facebook

„ Urmare a evenimentului rutier din data de 12.01.2019, vă anunț oficial că, din motive de onoare, începând cu data de astăzi, mi-am dat demisia din funcția de Director Executiv al Poliției Locale a Municipiului Bacău. – Ene Constantin – Florin”.

Decizia  a fost luată după ce sâmbătă, în jurul orei 16,00, pe Calea Moineşti din municipiul Bacău, bărbatul de 50 de ani a provocat un accident rutier cu mașina instituției. Constantin Florin Ene a urcat băut la volanul maşinii de serviciu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şeful Poliţiei Locale avea o concentraţie de 1,03 mg/l alcool în aerul expirat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *