Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ca să mergi cu atobuzul iarna prin Bacău, îți trebuie mușchi și apoi bilet

Imagini tragi-comice au fost surprinse azi pe o stradă din Bacău. Călătorii unui autobuz au coborât în număr mare pentru a urni din loc mijlocul de transport rămas blocat în nameții de pe sosea.

Filmarea a fost făcută cu telefonul mobil de un bărbat care a și comentat scena pentru o altă persoană: Este imposibil! Fii atent! Sunt 20 de oameni care împing un autobuz. E zic să o iei pe jos, ușor-ușor, ajungi mai repede.

După ce clipul a fost postat în mediul online, s-au strâns zeci de comentarii acide și de-a dreptul jignitoare la adresa primarului Cosmin Necula, pe care băcăuanii îl consideră vinovat.

Primar mai bătut în cap ca asta nu altul văzut! Da ți naibii demisia și lasă pe altul competent și nu te mai lasă condus de alții! Ieși naibii la dat cu lopata dacă nu ești în stare sa coordonezi un oraș.. Stai și iei salar pe banii contribuabililor te întreb asa oare ce naiba ai făcut pentru Bacău în acești ani! Sa ți fie rușine suntem tara Europeană suntem oraș European iar tu stai cu mâinile în san!!!! Rușine Cosmin Necula! Lumea asta te a ales crezând în tine și în idealurile tale dar ești mai rău ca alții!!! CA PRIMAR EȘTI O RUȘINE!!!! – a scris un băcăuan pe marginea postării.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *