Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

În jur de 100 de locuri de muncă printr-o investiție în orașul Onești

Primăria Onești a semnat marți Certificatul de Urbanism prin care se inițiază demersurile legale de construire în oraș a unei fabrici aparținând societății SMART WOOD ROMÂNIA SA Timișoara.

Prin realizarea acestei investiții în orașul Onești se vor crea aproximativ 100 de locuri de muncă, care vor avea un impact pozitiv asupra diversificării ofertei locale de pe piața muncii.

SMART WOOD este o companie (afacere) de familie și este lider mondial în producerea bețelor din lemn pentru industria alimentară (înghețată/cafea). În perezent grupul SMART WOOD are 750 de angajați în cele 6 fabrici și 2 centre de distribuție și produce mai mult de 16 miliarde de bețe pe an, aprovizionând aproximativ 300 de clienți din peste 50 de țări.

Sunt bucuros să constat că Municipiul Onești devine tot mai atractiv pentru investitorii privați. Orașul nostru este conectat la principalele căi naționale de acces rutiere și feroviare, dispune de o infrastructură locală de drumuri bună, rețelele tehnico-edilitare sunt bine întreținute și existente în toate cartierele, iar municipalitatea a asigurat în ultimii ani stabilitate și predictibilitate în plan fiscal și a atras numeroase finanțări nerambursabile destinate modernizării și dezvoltării infrastructurii. Toate acestea sunt elementele definitorii, care îi determină pe investitori să-și deschidă și să-și dezvolte afacerile într-o localitate – a declarat primarul Nicolae Gnatiuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *