Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Se caută jurnalist băcăuan pentru Apopii și Chitic

Mihai Apopii, Dragoș Chitic, Vasile Vișan, Vasile Zăpor, Alexandru Casapu sunt judecați ca urmare a unui schimb de terenuri de prin 2010, între primărie și omul de afaceri Apopii.

Se pare că magistrații  care judecă cauza nu par foarte convinși de vinovăția inculpaților sau nu manifestă ostilitatea pe care o așteptau unii așa că, printr-o minune, cel puțin un jurnalist din Bacău a fost ”rugat” să accepte să i se ”furnizeze” date despre acest proces pentru a fi publicate în presa din Bacău probabil ca să fie judecătorii mai bine ”informați” și presați de interesul opiniei publice manifestat prin presa băcăuană.

Tot ca prin minune, și prin luna februarie o parte a presei băcăuane a manifestat un interes sporit în ceea ce îi privește pe omul de afaceri Mihai Apopii și primarul municipiului Piatra-Neamț.

Întrebarea care se pune este dacă magistrații de la Bacău sunt chiar așa precum îi cred cei care fac astfel de jocuri? Din contra, noi credem că magistrații care judecă la Bacău presupuse fapte de corupție se vor întreba și ei cum de presa locală nu a fost așa de interesată atunci când au ajuns la ei mulți alți primari sau foști primari din alte județe.

Iosub Robert

Sursa: ZPN




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *