Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Au început lucrările la obiectivul de investiţii „ANSAMBLU DE LOCUINŢE ANL 60 APARTAMENTE”

Luni au demarat lucrările la obiectivul de investiţii „ANSAMBLU DE LOCUINŢE ANL 60 APARTAMENTE „, format din două tronsoane cu regim de înălţime S+P+4E, care însumează 20 de apartamente cu 1 cameră şi 40 de apartamente cu 2 camere, în total 60 de unităţi locative, fiecare dotate cu centrală proprie, ce vor fi închiriate tinerilor care nu au în acest moment resurse financiare suficiente pentru a-şi cumpăra propriile locuinţe. Noul ansamblu de locuinţe este situat în zona de sus a oraşului Oneşti, pe strada Libertăţii, în imediata vecinătate a ansamblului ANL construit în perioada 2002-2003.

Conform proiectului, termenul de finalizare a lucrărilor, finanţate de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, este 1 iunie 2019, termen care sper că poate fi devansat de către constructor, astfel încât destinatarii să se poată muta cât mai curând în casă nouă!

Sursa: Nicolae Gnatiuc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *