Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Primăria Bacău începe tratamentele avio pentru combaterea ţânţarilor şi căpuşelor

Primăria municipiului Bacău, prin Direcţia Salubrizare, Agrement, Parcuri, va efectua, începând de vineri, 10 august, cel de-al doilea tratament avio pentru combaterea ţânţarilor şi a căpuşelor, pe întreg teritoriul oraşului.

Tratamentul avio constă în pulverizarea aeriană ultrafină, din avion, a substanţelor de combatere a ţânţarilor, a căpuşelor dar şi a omizilor.

Potrivit unui anunţ al administraţiei locale, substanţele folosite sunt avizate de către Comisia Naţională pentru Produse Biocide.

Anterior, sâmbăta trecută, în parcurile din Bacău şi pe marginea canalului Bistriţa s-a mai aplicat un tratament pentru combaterea ţânţarilor şi a omizilor.

Suprafaţa totală pe care va fi derulată acţiunea este de circa 8.000 de hectare şi se estimează că va dura până pe 15 septembrie.

Valoarea totală a contractului de achiziţie publică încheiat în vederea aplicării tratementelor avio, în anul 2018, este de 456.000 lei plus TVA, spun reprezentanţii Primăriei Bacău.

Sursa: radioiasi.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *