Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Mai multe curţi sunt pline de ţiţei după ce s-a fisurat o conductă

O conductă ce transporta petrol prin municipiul Moineşti s-a fisurat, două curţi fiind practic inundate cu ţiţei. Pata de petrol a ajuns să se întindă pe o distanţă de 200 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Altfel de inundaţii la Bacău: Curţile oamenilor, pline de ţiţei după ce s-a fisurat o conductă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au declarat vineri după-amiază că o conductă ce transporta petrol s-a fisurat în municipiul Moineşti.

„O conductă de opt ţoli de petrol aparţinând unei companii furnizoare s-a fisurat în municipiul Moineşti. La faţa locului acţionează pentru remediere lucrători din cadrul companiei de distribuţie a produselor petroliere. Măsurile PSI sunt asigurate de către o autospecială din cadrul ISU Bacău şi două de la societatea respectivă. Produsul petrolier s-a infiltrat în două curţi, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi”, a declarat Adrian Cepoi, din cadrul ISU Bacău.

Conform acestuia, conducta respectivă trece prin curţile locuitorilor din municipiul Moineşti, acolo având loc fisura.

De asemenea, acesta a menţionat că la faţa locului s-au deplasat reprezentanţii ai Gărzii de Mediu şi ai Apelor Române, pentru a constata dacă este vorba sau nu despre poluare în zonă.

Sursa: mediafax.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *