Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Pe un singur drum naţional se mai circulă îngreunat din cauza viiturilor

Pe un singur drum naţional, respectiv DN 11, pe raza localităţii Oituz, din judeţul Bacău, se mai circulă îngreunat din cauza viiturilor, anunță Centrul Infotrafic al Poliției (news.ro).

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, un singur drum naţional mai este afectat de viitura formată, respectiv DN 11, pe raza localităţii Oituz, din judeţul Bacău, între kilometrii 96 şi 110.

Circulaţia nu este blocată total, ci se desfăşoară alternativ, cu dificultate.

Totodată, Infotrafic anunță că astăzi este închisă circulația feroviară între stațiile Pielești și Robănești din judeţul Dolj, din cauza unor lucrări la infrastructură.

11 trenuri vor fi afectate, transbordarea călătorilor urmând să aibă loc cu autobuzepuse la dispoziție de Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Craiova.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20…30 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

Meteorologii menționează că va continua să plouă în majoritatea regiunilor până sâmbătă.

Joi până la ora 23, Bucureștiul și județele Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Harghita, Ialomiţa, Ilfov, Neamț, Prahova, Suceava, Tulcea și Vrancea sunt sub cod galben de ploi puternice.

Prin acumulare sau în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 20…30 l/mp și izolat 50…60 l/mp.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *