Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Inundații în Slănic Moldova. Zeci de locuințe inundate

Inundații în Slănic Moldova, județul Bacău, după ploile torențiale.  Sute de gospodării din județul Bacău au fost afectate de viituri în cursul serii și a nopții de miercuri în urma ploilor torențiale, iar drumul național care asigură una dintre principalele legături dintre Moldova și Ardeal a fost blocat pe tot parcursul nopții din cauza aluviunilor de pe șosea. Cel mai afectat a fost orașul Slănic Moldova, unde au fost inundate inclusiv zece locuințe din care populația a ieșit temporar.

Dezastru în zona de sud-vest a județului Bacău, acolo unde ploile torențiale au făcut prăpăd. Cel mai afectat de viitură a fost orașul stațiune Slănic Moldova, după ce puhoaiele au inundat 326 de gospodării, în special curți și beciuri. Tot în aceeași localitate, apa a trecut prin zece locuințe, populația fiind nevoită să părăsească temporar casele pentru evacuarea apei. De asemenea, o mașină a fost scoasă la timp dintr-o curte de către echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău pentru a nu fi luată de puhoaie. Și rețeaua de alimentare cu energie electrică Târgu Ocna – Slănic Moldova a fost afectată, peste 1.400 de abonați ai E.ON rămânând fără curent.

Două persoane din satul Ferestrău, din care una cu afecțiuni locomotorii, au fost evacuate de către pompieri cu ajutorul bărcilor. În această localitate, 23 de gospodării sunt afectate de viitură.

Sursa: libertatea.ro

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *