Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Primăriile Iaşi şi Bacău, premiate la Gala Forbes Best Cities

Evenimentul a avut loc aseară la Bucureşti * premiile au fost acordate localităţilor care au reuşit să obţină performanţe financiare, sociale şi contribuie la dezvoltarea economică a regiunii * Iaşul şi Bacăul au fost singurele municipii din Moldova care au fost premiate

La Hotel Intercontinental din Capitală a avut loc aseară cea de-a treia ediţie a Galei Forbes Best Cities, eveniment în cadrul căruia au fost premiate cele mai smart oraşe din România. Este vorba despre acele oraşe care au reuşit să obţină performanţe financiare, sociale şi contribuie la dezvoltarea economică a regiunii.

Cele mai bune oraşe pentru business

Forbes România a dedicat evenimentele acestui an Centenarului României şi în cadrul acestei gale i-a reunit pe toţi primarii şi reprezentanţii oraşelor importante din provinciile istorice care promovează valorile naţionale şi au contribuit la dezvoltarea regiunii lor. Printre primăriile nominalizate şi premiate în cadrul Galei Forbes Best Cities s-au numărat cele din Iaşi, Bacău, Timişoara, Oradea, Sibiu, Arad, Alba Iulia, Ploieşti.
G
ala de premiere a fost gândită ca un eveniment de înaltă ţinută, care vine în completarea ediţiei print, cu acelaşi nume, lansată de Forbes România – Top Forbes Best Cities. Acest top propune cele mai bune oraşe pentru business, care au investit atât în segmentul economico-social, prin investiţii proprii şi prin atragerea celor străine, cât şi în zona green, aplicând politici de mediu în dezvoltarea eco-urbană. Top Forbes BEST CITIES promovează şi companiile care au reuşit să obţină performanţe financiare, sociale şi au un rol important în dezvoltarea economică a regiunii în care îşi desfăşoară activitatea, totodată protejând şi mediul înconjurător. Florin CRĂCIUN

Sursa: ziarulevenimentul.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *