Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Drumul național DN 15D Bacău – Vaslui, închis traficului din cauza unei viituri care a rupt un pod

Drumul național DN 15D Bacău – Vaslui a fost închis traficului din cauza unei viituri care a rupt un pod. Traficul rutier dintre municipiile Vaslui și Bacău pe ruta directă de pe drumul național DN 2F este blocat, sâmbătă după-amiază, din cauza unei viituri care a rupt un pod la granița dintre cele două județe.

Mai multe echipaje ale Poliției, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău și ale Direcției Regionale de Dumuri și Poduri Iași se află în zona unde podul de pe râul Tutova a fost acoperit de apă.

“În zona localității Straminoasa se lucrează pentru înlăturarea efectelor viiturii și se speră ca, în aproximativ două-trei ore, să poată fi reluat traficul pe DN 2F”, a declarat, sâmbătă, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Cătălina Crețu.

Echipaje de poliție din Bacău și Vaslui se află la ieșirea din cele două municipii și recomandă șoferilor să folosească rute ocolitoate, precum DN 15D Roman – Negrești – Vaslui și DN 11A Bârlad – Podu Turcului – Adjud. Traficul rutier pe DN 2F ar putea fi reluat în jurul orei 18.00.

Sursa: libertatea.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *