Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

80 de tineri băcăuani au ales să vină în echipa jandarmeriei în sesiunea de vară

80 de tineri băcăuani au ales să se înscrie la examenul de admitere în şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei Române.

Activităţile derulate în cadrul campaniei Vino în echipa Jandarmeriei, sesiunea de vară , materializate prin înscrierea unui număr de 80 de tineri din judeţul Bacău la şcolile militare de subofiţeri se apropie de final . Data limită pentru înscriere este 15 iunie, dată la care se vor demara o serie de activităţi premergătoare examenelor de admitere.

În acest context, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău desfăşoară, în continuare, activităţi specifice de recrutare pentru cele două şcoli de subofiţeri ale Jandarmeriei Române: Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani (350 de locuri, din care patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi) şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, ( 350 de locuri, din care patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi). În instituţiile amintite, concursul de admitere se va defăşura în perioada 24 august -septembrie 2018, la fel ca celelalte instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne.

Reamintim celor interesaţi că sunt organizate două sesiuni de admitere în cadrul şcolilor postliceale din cadrul Jandarmeriei Române, iar zilnic, între orele 08.00 – 16.00 (de luni până vineri), specialişti din cadrul structurii de resurse umane a unităţii asigură activităţile de înscriere şi întocmire a dosarului de recrutare.

În acest sens, cei care doresc să se înscrie sunt aşteptaţi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău din str.Constantin Musat, nr 4.

Condiţiile de înscriere pot fi găsite pe site-ul unităţii, la dresa www.jandarmeriabacau.ro, sau pe pagina de facebook a unităţii, INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN BACAU.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *