Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Inundațiile au făcut prăpăd în Slănic Moldova, judeţul Bacău. Apa a depăşit în unele locuri jumătate de metru

O rupere de nori a provocat inundaţii de proporţii, luni, în localitatea băcăuană Slănic Moldova. Mai multe gospodării au fost afectate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform informaţiilor primate din partea ISU Bacău, apa a depăşit pe alocuri jumătate de metru, producând pagube materiale însemnate, râurile din zonă au ieşit din albii şi au rupt gardurile gospodăriilor.

Cele mai multe pagube s-au constatat în cartierul Cireşoaia, unde reprezentanţii ISU Bacău au numărat peste 35 de curţi şi beciuri şi patru locuinţe inundate. De asemenea, în cartierul Cerdac sunt inundate şapte curţi.

”În Slănic Moldova intervenim cu două autospeciale şi trei motopompe pentru decolmatarea pârâului Rece şi a drumului judeţean DJ 116 din staţiune. În sprijinul echipajelor noastre intervine cu zece persoane Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din oraş, cu trei buldoexcavatoare, o autobasculantă, o autospecială de intervenţie şi una de teren. Drumul Naţional din zonă a fost acoperit de aluviuni, dar au intervenit cei de la Drumuri şi Poduri pentru a le degaja”, a declarant, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Sursa: mediafax.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *