Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Alertă într-o comună din Bacău! O fetiţă de cinci ani a fost dată dispărută

Este alertă într-o comună din Bacău, după ce o fetiţă de numai cinci ani a dispărut de ieri după-amiază, de acasă! Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi localnici s-au mobilizat şi au căutat-o peste tot în zonă, până târziu în noapte, însă, fără succes.

O familie din județul Bacău trăiește momente cumplite de când fiica lor de doar cinci ani a dispărut de acasă.

”Noi căutăm, dar nu știu dacă o să mai fie în viață, cred că o mănâncă de vie.”, ”Am văzut-o trecând cu bicicleta, am văzut-o.”, ”Poate s-a urcat într-o căruță și a fost luată.”, sunt supoziţii peste supoziţii. Zeci de pompieri, jandarmi, poliţişti şi localinici au împânzit întreaga zonă. Însă. nici urmă de fetiţă.

După ce s-a anunţat la 112, imediat s-au mobilizat civilii, pe care i-am coordonat eu şi cu un consilier local din zonă. Am făcut echipe mixte, pompieri, jandarmi şi poliţişti.

Mama povesteşte că n-ar fi prima oară când copila dispare de acasă. A găsit-o de fiecare dată, până acum. Femeia crede că micuţa a mers către pădure, deoarece în jurul aceleiaşi ore, a plecat şi fratele ei de acasă.

”Un copil de cinci ani, un copil cu probleme psihice. Este un copil, nu contează cum sunt părinţii, nu contează din ce familie provine, contează că este un copil şi trebuie căutat.”, a declarat Sorin Ichim, primarul comunei.

Căutările au durat până după miezul nopţii, iar în această dimineaţă au fost reluate. Salvatorii speră să o găsească teafără pe fetiţă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost sesizaţi despre dispariţia minorei Grosu Elena, de 5 ani. Aceasta a plecat de la domiciliul său, din comuna Livezi, sat Prăjoaia la data de 08 iunie a.c., şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni de trening şi tricou alb iar în picioare purta încălţăminte din cauciuc.

Sursa: a1.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *