Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Control pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice

La data de 31 mai a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică Bacău şi Secţia 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, împreună cu personal silvic din cadrul Gărzii Forestiere Judeţene au efectuat un control pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice şi a altor încălcări ale legislaţiei privind circulaţia şi comercializarea materialului lemnos în comuna Asău.

S-a efectuat un control pe linia depozitării şi prelucrării materialului lemnos la o societate ce are un punct de lucru în comuna Asău, ocazie cu care s-a constatat că administratorul acesteia a expediat fără provenienţă legală, cantitatea de 446,41 m.c. material lemnos speciile fag, brad şi pin.

În urma neregulilor constatate a fost aplicată o amendă în valoare de 10000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea materialului lemnos în valoare de 96.359,43 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *