Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Legea a fost promulgată de Iohannis: Sunt vizați toți șoferii

Printre decretele semnate, marți, de președintele României, Klaus Iohannis, se numără şi decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 78/2000 privind omologarea, eliberarea cărții de identitate şi certificarea autenticității vehiculelor rutiere în vederea comercializării, înmatriculării sau înregistrării acestora în România, scrie bugetul.ro.

Potrivit legii, pentru emiterea unui duplicat al cărţii de identitate a vehiculului nu mai este necesară publicarea pierderii, furtului sau distrugerii acesteia în Monitorul Oficial.

„În cazul pierderii, furtului sau al distrugerii cărţii de identitate a vehiculului, RAR poate emite un duplicat al cărţii de identitate a vehiculului, după identificarea vehiculului. Procedura de eliberare a duplicatului cărţii de identitate a vehiculului, precum şi documentele necesare se stabilesc prin ordin al ministrului Transporturilor. Pentru emiterea de către RAR a unui duplicat al cărţii de identitate a vehiculului nu este necesară publicarea pierderii, furtului sau distrugerii acesteia în Monitorul Oficial, partea a treia”, prevede textul adoptat.


Sursa: StiriNationale
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *