Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Anchetă socială la DGASPC Bacău. Instituția e acuzată de nepăsare, abuz și dezinteres

Coaliția Națională pentru Modernizarea și Respectarea României (CNMR) solicită ministrului muncii și justiției sociale o anchetă amănunțită și urgentă la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău.

În acest sens, CNMR va înainta doamnei ministru un memoriu care cuprinde elemente clare de nepăsare, abuz și dezinteres din partea unor angajați ai DGASPC Bacău față de soarta copiilor abandonați și cărora li se refuză șansa la familii capabile să le ofere un cămin.

Acest memoriu se adaugă la informațiile prezentate de presa centrală cu privire la abuzurile sexuale inimaginabile din casele de copii, exploatarea și distrugerea ideii de familie și societate.

„Comportamentul personalului din cadrul DGASPC Bacău este intolerabil. Memoriul ce a ajuns la CNMR dezvăluie nepăsarea, abuzul și imcompetența unor angajați ai instituției. Orgoliile, interesele sau indiferența lasă copiii fără un viitor. Legea avertizorului de integritate funcționează și avem toate datele pentru ca ministrul muncii să oprească măcar o parte din aceste abuzuri. Nu ne vom lăsa până când cei vinovați de distrugerea viitorului unor copii nu vor plăti!!!” a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.


Sursa: StiriNationale.EU
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *