Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Parlamentarii PMP propun ca vicepreședinții de consilii județene și viceprimarii să primească atribuții prin lege

Un grup de 19 deputați și senatori au făcut o propunere legislativă pentru modificarea L. nr. 215/2001 prin care se dorește ca viceprimarii și vicepreședinții de consilii județene să primească prin lege atribuții deoarece legea permite acum primarilor și președinților de consilii județene să delege sau nu atribuții acestora.

Propunerea se află în dezbatere publică până la data de 29.05.2018 și este o propunere care ar trebui luată în serios pentru că, la ora actuală, vicepreședinții și viceprimarii sunt total la mâna președinților și a primarilor, ceea ce face ca rolul lor să nu fie cel normal, ci mai degrabă un fel de executanți care, dacă nu fac ce vrea șeful, rămân cu atribuții de ascuțit creioane și de verificat data de expirare de la stingătoarele din sediu.

Motivarea propunerii legislativePropunerea legislativa
Inițiatori 

Deputati – PNL: Heiuş Lucian-Ovidiu, Mareş Mara, Moldovan Sorin-Dan, Romanescu Cristinel
Deputati – PMP: Bichineţ Corneliu, Bozianu Nicoleta-Cătălina, Mocanu Adrian, Paşcan Emil-Marius, Sămărtinean Cornel-Mircea, Simionca Ionuţ, Steriu Valeriu-Andrei, Tabugan Ion, Todoran Adrian-Mihăiţă, Tomac Eugen
Senatori – PMP: Baciu Gheorghe, Bădulescu Dorin-Valeriu, Băsescu Traian, Ionaşcu Gabi, Talpoş Ioan-Iustin


Sursa: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *