Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Scopul mișcării pro-viață este ca toți oamenii să valorizeze viața în mod firesc

Duminică, 25 Martie 2018 – Marșul pentru Viață Bacău

Ora 17:00: Plecare de la Biserica Sfântul Dumitru, Narcisa pe traseul – Pod Narcisa – Bulevardul Republicii – Calea Mărășești – Policlinica Veche – Casa de Cultură – Catedrala Ortodoxă «Înălțarea Domnului» (Statuia Voievodului Ștefan cel Mare)

Prin Tema acestui an, « O lume pentru viață », dorim să transmitem că scopul mișcării pro-viață este ca toți oamenii să valorizeze viața în mod firesc și să conștientizeze că valorile pro-viață sunt firești pentru om și societate.

Dorim să exprimăm clar că atitudinea pro-viață este NORMALITATEA, că nu se bazează pe ceva subiectiv, ci se întemeiază pe firescul lucrurilor.

O lume normală este o lume în care o FEMEIE în criză de sarcină este sprijinită să rezolve problemele cu care se confruntă și că o SOCIETATE se dezvoltă pe măsura protejării vieții fiecărui COPIL și fiecărui membru al ei.

România de azi și de mâine include copiii născuți și nenăscuți și este firesc să le acorde atenție și să le poarte de grijă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *