Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

7 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani, surprinşi de jandarmi în timp ce distrugeau bunurile din parcul din Oneşti

În urma demersurilor întreprinse către Poliţia Oneşti şi Detaşamentul de Jandarmi Oneşti, urmare a distrugerilor constatate în ultima perioadă în Parcul Municipal Oneşti, acest obiectiv beneficiază de o atenţie deosebită din partea oamenilor legii.

Astfel, aseară, in jurul orelor 21.00, un grup de 7 tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani a fost surprins de o echipă de jandarmi în timp ce distrugea un coş de gunoi. Tinerii au fost reţinuţi şi predaţi organelor de poliţie care i-au amprentat şi le-au aplicat, ca o măsură coercitivă preventivă, o sancţiune contravenţională conform legii 61/ 27 septembrie 1991.

„Nu spun că aceşti tineri sunt autorii tuturor distrugerilor din parc, dar este un prim pas spre normalitate şi îmi doresc ca în scurt timp cei vinovaţi să fie identificaţi şi sancţionaţi.

Fac încă o dată apel catre cei care deţin informaţii despre persoanele care vandalizează bunul public, să le ofere organelor de anchetă! Cei care, din teribilism, recurg la astfel de gesturi, trebuie să înţeleagă faptul că prin aceste distrugeri aduc prejudiciu atât bunului public, cât mai ales comunităţii şi familiilor din care provin” , a declarat domnul Nicolae Gnatiuc.

Sursa: Nicolae Gnatiuc, Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *