Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Reținuți pentru înșelăciuni prin metoda „Accidentul”

Polițiștii din Bacău au reţinut două persoane care ar fi obținut 6.300 de lei şi bijuterii, prin metoda ,,accidentul”, de la 2 persoane vătămate de 78 şi 81 de ani.

La data de 06 martie a.c , polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au reţinut doi bărbaţi din Moineşti pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin metoda ,,accidentul”.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că, în lunile noiembrie 2017 şi februarie a.c., persoane private de libertate în Penitenciarul Bacău, ar fi indus în eroare două persoane vătămate, prin atribuirea de calităţi mincinoase, solicitând sume de bani de la acestea.

Ulterior, aceştia i-ar fi dirijat pe cei doi bănuiţi către adresele a două bătrâne, de 78 şi 81 de ani, din Bacău, de unde ar fi ridicat sumele de 6300 de lei şi bijuterii.

În cadrul activităților desfășurate, poliţiştii au recuperat bijuteriile pe care le-au restituit persoanei vătămate.

Cei doi tineri au fost reţinuți de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *