Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Muzeul de istorie din Onești a fost redeschis, în urma obţinerii autorizației de securitate la incendiu

Închis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Mr. Constantin Ene” Bacău la scurt timp după incendiul de la clubul Colectiv din București, Muzeul de istorie din Onești a fost redeschis miercuri, 28 februarie, în urma obţinerii autorizației de securitate la incendiu.

Mă bucură faptul că eforturile întreprinse de administraţia locală în obţinerea acestei autorizaţii s-au materializat şi muzeul îşi poate primi din nou vizitatorii, redobândindu-şi rolul de instituţie de cultură. În urma unei hotărâri de Consiliu Local, copiii până la cinci ani, veteranii și văduvele de război, dar și persoanele cu dizabilități de orice vârstă au accesul gratuit, în timp ce pentru restul categoriilor biletul de intrare costă 5 lei/persoană, iar în cazul grupurilor organizate acesta este 3 lei/persoană.

Redeschiderea Muzeului îmi dă încrederea ca în urma adoptării măsurilor trasate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență şi celelalte obiective închise îşi vor putea deschide porţile publicului larg” , a declarat domnul Nicolae Gnatiuc.

Sursa: Nicolae Gnatiuc, Facebook
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *