Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Protocoalele dintre servicii și alte instituții, motiv de ipocrizie pentru politicieni

De ceva timp vedem cu toții în spațiul public diverse discuții despre protocoalele care funcționau în mod secret între Serviciul Român de Informații și instituții precum DNA, ANI, etc.
Dacă au fost bune sau nu aceste protocoale se vede din statistică, care nu minte niciodată. În mod concret, numărul de organizare de flagrante a căzut dramatic. De când au dispărut protocoalele dintre servicii și instituțiile de forță nu am mai prea văzut la televizor politicieni sau funcționari publici prinși în fapt cu bancnote pe care scrie „MITA”. Dar nu despre utilitatea și constituționalitatea acestor protocoale vrem să vorbim, ci despre faptul că vedem acum în spațiul public tot felul de politicieni incompetenți care critică aceste protocoale aprobate chiar de ei.

Mai concret, pentru că este bine să știe toată lumea, aceste protocoale secrete au fost aprobate în Consiliul Suprem de Apărare a Țării din care fac parte ministrul Apărării Naționale, ministrul Justiției, ministrul Economiei și ministrul Finanțelor, adică oameni trimiși acolo de partidele care acum sunt intrigate de protocoalele aprobate chiar de oamenii lor. Politicienii, probabil,  nu se așteptau ca în urma acestor colaborări dintre instituții și servicii să fie prinși furând chiar de cei care le-au aprobat. La fel cum nu se aștepta Adrian Năstase să fie arestat de DNA-ul inventat chiar de el, sau Băsescu să-i fie investigați apropiații chiar de DNA-ul unde o susținuse el pe procuroarea șefă.

Da, domnilor politicieni. Așa se întâmplă de fiecare dată când promovați profesioniști. Sunt doar două variante să scăpați: numiți în funcții importante doar oameni obedienți și incompetenți sau lăsați-vă de furat.

I.R.


Source: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *