Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Consilierul local Cristinel Manolache, demis printr-un ordin de prefect

Consilierul local, Cristinel Manolache, a fost demis din Consiliul Local Bacău printr-un ordin de prefect.

Se pare că politicianul ar fi ocupat ilegal postul de consilier local timp de un an de zile. Acesta a candidat pe listele PMP, la alegerile generale, pentru funcția de deputat, deși era membru al partidului PSRo. Pentru că a acceptat sa candideze din partea PMP, Cristinel Manolache și-ar fi pierdut calitatea de membru al PSRo. Sesizarea a fost facută de Valentin Uricaru, secretar general al PSRo, Filiala Bacău.

„Am emis ordinul de prefect în baza sesizării pe care secretarul general al PSRo (Partidul Social Românesc, n.r.) Filiala Bacău, Valentin Uricaru, a înaintat-o Instituției Prefectului. Acesta ne-a înștiințat cu privire la faptul că Manolache Cristinel, membru al PSRo, a candidat pe listele Partidului Mișcarea Populară la alegerile parlamentare din 2016, fără acordul PSRo. Sesizarea s-a dovedit a fi întemeiată”, a declarat Maricica Luminița Coșa, prefectul județului Bacău pentru Deșteptarea.ro.

Contactat de jurnaliștii de la Deșteptarea.ro, Cristinel Manolache a declarat că preferă să se abțină de la comentarii până când va intra în posesia documentului.

„Deocamdată nu am ce să comentez asupra acestui subiect pentru că eu nu am intrat în posesia documentului. Probabil că Prefectura l-a trimis prin poștă și conform procedurii va ajunge la mine cu acea confirmare de primire. Aștept să văd care sunt motivațiile, iar dacă mi se pare că este ceva abuziv și nu se respectă statutul sau procedura de retragere din partea unui partid, voi acționa în consecință. Prefer ca până atunci să mă abțin de la alte comentarii”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *