Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Prinși cu lemne fără documente

Poliţiştii din Târgu Trotuş au depistat pe 3 februarie, în trafic, un bărbat de 46 de ani din Dărmăneşti, care transporta cu o autoutilitară cherestea răşinoase, fără documente de transport. Materialul lemnos în volum de 5,09 mc şi valoare de 3000 de lei a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu Ocna. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 5000 de lei.
Luni, o altă persoană a fost prinsă cu lemne fără documente legale. De această dată, poliţiştii Postului de Poliţie Ardeoani au prins în flagrant un tânăr de 23 de ani din localitate, care transporta cu un atelaj hipo lemn de foc, esenţă foioase, fără documente de transport. 1,10mc de lemne a fost predat în custodia Ocolului Silvic Moineşti. Tânărul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 3000 de lei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *