Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Captură de 2.500 de pachete de țigări de contrabandă

 

 Poliţiştii din Bacău au confiscat 2.500 de pachete  de ţigarete de contrabandă, de la doi bărbaţi, de 31 şi 32 de ani, depistaţi în trafic. Aceştia au fost reţinuţi.

La data de 06 februarie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit pentru control,  pe D.N. 2, în localitatea Bogdan Vodă, doi bărbaţi, de 31 şi 32 de ani, din Botoşani, care conduceau un autoturism.

În urma controlului, polițiștii au depistat în interior 50.000 de ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propuneri legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile, supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *