Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

760 de MISIUNI pentru LUPTĂTORII SERVICIULUI DE ACȚIUNI SPECIALE

Luptătorii de acţiuni speciale intervin pentru prinderea și imobilizarea persoanelor care se opun măsurilor legale prin violență sau folosirea unor arme de foc, substanțe explozive, toxice sau periculoase. Tot ei acționează și pentru eliberarea ostaticilor, a persoanelor răpite, sechestrate sau lipsite de libertate în mod ilegal.

Aceştia trebuie să aibă o condiție fizică de excepție, să fie buni trăgători și să facă față situațiilor neprevăzute, să aibă pregătire de autoapărare, tactică.

În anul 2017 luptătorii SAS din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău au fost angrenați în 760 de misiuni operative. Astfel, ei au asigurat sprijinul în 88 de percheziţii domiciliare, au participat la 181 de misiuni de escortă a unor infractori, la punerea în executare a 10 mandate.

De asemenea, polițiștii SAS au avut 260 de misiuni pe linie pirotehnică. Dintre acestea, polițiștii au intervenit în 9 acțiuni de distrugere a unor materiale explozive, au efectuat 109 antrenamente și au participat la alte 69 de misiuni.

Anul 2017 s-a caracterizat, pentru SAS, și prin executarea a 285 patrulări intracomunale și 20 misiuni pentru menținerea ordinii publice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *