Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Expo Ambient Design – Bacău, amenajări interioare, exterioare și mobilier

EXPO AMBIENT DESIGN – Salon Regional de Amenajări Interioare, Exterioare și Mobilier

EXPO AMBIENT DESIGN, cel mai important eveniment  annual de profil din Moldova dedicat producătorilor, distribuitorilor și designerilor din domeniul amenajărilor interioare/exterioare, decorațiunilor și a mobilei, care se va desfășura pe o suprafață de peste 3000 mp, în cel mai mare Centru de Afaceri și Expoziții din Moldova.

EXPO AMBIENT DESIGN este organizat de S.C. CENTRUL DE AFACERI ȘI EXPOZIȚIONAL BACĂU S.A. în parteneriat cu Uniunea Arhitecților din România filiala Bacău- Neamț și Ordinul Arhitecților din România filiala Bacău – Neamț.

Evenimentul, aflat la cea de-a V-a editie, constituie o bună oportunitate pentru a expune cele mai atractive noutăți în domeniu, produse fabricate în Jud. Bacău, dar și importate de la producători relevanți pe piața internațională.

La  EXPO AMBIENT DESIGN  veti găsi și o zona de trend – locul unde pot fi vizualizate și cele mai noi produse, tendințe, design și arhitectură în domeniu, atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori,  dar și importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de stabilire a noi contacte şi contracte.

Contractele de participare se încheie până în data de 10.04.2018.

Pentru alte detalii, negocieri şi informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi. Tel.0234203000, office@caebacau.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *