Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Salariaţii din alte şase judeţe s-au alăturat protestelor

Oamenii sunt sunt nemulţumiţi că de la 1 ianuarie nu mai primesc bonuri de masă, iar banii pe care îi iau, după aplicarea legii salarizării, nu le acoperă pierderea.

Circa 200 de salariaţi de la Apele Române, angajaţi în cadrul serviciului de Gospodărire a Apelor Vrancea, Galaţi, Suceava, Bacău,  Iasi, Neamţ, Prahova, au făcut astăzi o acţiune de protest pe străzile din Bacău. Oamenii sunt nemulţumiţi că au rămas fără bonuri de masă, iar grila de salarizare prin care li se majorau veniturile nu s-a pus în aplicare. ”E un miting pentru că salariaţii nu au fost aşezaţi pe grilă conform Legii 153. Am pierdut si bonurile de masă. Un muncitor avea netul 600 de lei, dacă i-a mai tăiat şi bonurile de masă, vă daţi seama câţi bani ia el la sfârşit de lună. Dacă nu se va rezolva nimic, vor merge la Bucuresti şi vom protesta în faţa Guvernului şi a ministerelor ”, a declarat Sergiu Mihăilă, lider de sindicat din cadrul SGA Vrancea, potrivit news.ro. Protestul a fost  autorizat până la ora 14.00.

adevarul.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *