Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Sancțiuni și puncte penalizare pentru abaterile statice

Politiștii locali din cadrul Biroului de Sigurantă Rutieră, au executat la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu politiștii Serviciului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Bacău, o actiune comună, care a vizat respectarea prevederilor OUG 195/2002.

Au fost verificate cu acest prilej abaterile statice (oprire, stationare), accesul interzis, precum si alte abateri prevazute de actul normativ mai sus-mentionat.
Zonele vizate au fost strazile Milcov, Bdul Unirii, Mioriței și Ștefan cel Mare, cu prilejul actiunii fiind verificate un număr de 49 autovehicule, aplicate un numar de 26 sanctiuni contraventionale, în cuantum de 2710 lei si 31 puncte de penalizare la permisul auto.
Biroul de Sigurantă Rutieră avertizează pe aceasta cale conducatorii auto sa respecte prevederile legale in vigoare, pentru asigurarea unui climat civilizat de trafic pe strazile muncipiului, acest tip de actiuni urmand sa capete un caracter permanent.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *