Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Legea Prevenirii (Prevenției), adoptată astăzi, 25 ianuarie, de Guvernul României

Ilan Laufer a precizat că cea mai importantă măsură din programul de guvernare pentru mediul de afaceri a fost adoptată astăzi, 25 ianuarie, de Guvern.

Hotărârea de Guvern privind Legea Prevenirii (Prevenției) a fost adoptată azi de Guvernul României.
În cadrul ședinței de guvern, am preluat observațiile Ministerului Justiției, iar forma finală refăcută a legii așteaptă avizul Consiliului Legislativ, după care va fi publicată în Monitorul Oficial.
Din acest moment, inspectorii instituțiilor statului cu atribuții în control nu vor mai putea aplica amenzi în mod automat pentru o serie de mai bine de 400 de contravenții ce intră sub cupola Legii Prevenirii, ci vor fi obligați să aplice un plan de conformare cu o durată maximă de 90 zile, timp în care contribuabilii vor putea pune lucrurile în ordine, așa cum prevede legea.
Neregulile găsite și îndreptate în timpul controlului nu vor fi trecute pe planul de conformare.

Ultima ședință de guvern a acestui cabinet reprezintă atât pentru Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cât și pentru întregul mediu de afaceri din România, un moment istoric, un pas mare spre normalitate și îndepărtarea abuzurilor reclamate de către reprezentanții comunității de business.

Doresc să le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor din Guvern pentru întreaga colaborare și mai ales pentru efortul depus ca această lege esențială pentru antreprenori să fie livrată la început de 2018”, este mesajul publicat de Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.


Source: ZPN
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *