Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Peste un secol de viață – sărbătoare în localitatea Poiana Sărată

Veteranul de război, Cășineanu Gheorghe, locotenent (în retragere) de vânători de munte,  din localitatea Poiana Sărată, județul Bacău, și-a serbat pe 19 ianuarie cei 104 ani de viață. 

Militari ai Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil Bădulescu” din Harghita au fost alături de colegul de arme la aniversarea unui secol și patru ani de la naștere.

Pe lângă felicitările și urările de sănătate transmise din suflet de oaspeții în uniformă, Gheorghe Cășineanu a primit în dar și o diplomă de exelență pentru spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă în timpul celui de-al doilea război mondial, dar și pentru exepționalul exemplu dat generațiilor mai tinere.

Gestul militarilor a fost primit cu emoție și bucurie de către sărbătorit și cu entuziasm a depănat câteva amintiri din perioada petrecută pe frontul celui de al doilea război mondial în munții Caucaz, ca vânător de munte, în cadrul Diviziei 3 Munte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *