Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Susținere masivă pentru Ionel Arsene reținut de DNA Bacau

 

În urma comunicatului DNA care a anunțat reținerea pentru 24 de ore de către procurori a președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene, s-a declanșat un val uriaș de susținere a acestuia.

Iată mai jos o parte dintre declarațiile susținătorilor lui Ionel Arsene:

„Sunt alături de Ionel Arsene, sunt alături de familia sa. Este tată, îmi dau seama cât de mult suferă un copil și părinții unui om politic atunci când îl văd strâns în menghina unei realități pe care nu o pot intelege și nu și-ar fi dorit -o niciodată. 
Punctul meu de vedere este acela de a reafirma ceea ce am spus şi în trecut: până la o decizie a instanţei, orice persoană care este chemată în faţa instituţiilor de anchetă ale statului este nevinovată. 
Respect independenţa actului de justiţie şi mi se pare firesc ca acesta să îşi urmeze cursul normal. Susţin însă derularea lui în limitele drepturilor individuale. Cred în nevinovăţia colegului meu de coaliție şi sper că o va demonstra în faţa justiţiei, dar mă întreb cum vor putea fi compensate în caz de nevinovăţie prejudiciile provocate?!! Rămân ireparabile sau cei care au pus în mișcare acțiunea penală trebuie să răspundă???
Avem o colaborare politică bazată pe încredere, pe angajamente pe care ni le-am ţinut şi unii şi alţii. Îl respect pentru ceea ce a făcut ca președinte al Consiliului Judetean Neamț şi ca preşedinte al PSD Neamț, şi în relaţia cu cetăţenii şi cu noi cei de la ALDE. Din acest punct de vedere, are întotdeauna încrederea şi sprijinul meu.
Nu contează culoarea politică, ci nevoia unei societăţi normale, fără de care România nu poate avea viitor. Nu turnatorii pot decide soarta unui om!Avem nevoie de NORMALITATE,avem nevoie de JUSTIȚIE!!!

-ION ASAFTEI, vicepreședinte CJ Neamț

„Îl cunosc pe Ionel Arsene de ani buni. Îi cunosc munca și intențiile. E absolut nedrept ce i se întâmplă! El și familia lui nu merită să treacă prin astfel de momente. Îmi pun toate speranțele în oamenii de buna-credință care fac justiție în România.

Voi fi alături de tine, Ionel, ne vom duce proiectele pentru județ și România până la capăt. Împreună!”

-CIPRIAN ȘERBAN, deputat 

„Reținerea d-lui Ionel Arsene, Președintele Consiliului Județean Neamț, în săptămâna în care se face noul Guvern, pentru o presupusă faptă de acum cinci ani, pe baza unui denunț, mă întristează peste măsură și mă determină să mă întreb dacă eforturile pe care el le-a făcut pentru a dezvolta acest județ merită o asemenea plată.

Sunt sigur de bunele intenții ale prietenului meu, știu cât muncește și cât de multe lucruri îi datorăm. Consider că nici el și nici familia lui nu merita să treacă prin asemenea momente. Voi fi alături de el până la capăt, pentru că împreună am început majoritatea proiectelor pentru oraș și a fost un sprijin constant și serios.

Sunt sigur că va reuși să depășească acest moment și să își demonstreze nevinovăția!

Vă rog să îi acordați și dumneavostră prezumția de nevinovăție!”

-DANIEL HARPA, primarul orașului Tîrgu Neamț

„Știm cu toții că în viață nimic nu e ușor și orice lucru important se obține cu efort susținut, dar observăm că uneori prețul plătit este prea mare. Se pare că președintele Ionel Arsene a deranjat prea mult dând dovadă de loialitate și curaj, spunând lucrurilor pe nume! 
Sper ca zicala cu “justiția e oarbă” să nu se aplice și în acest caz, iar mâine să fiți alături de familie.”

-MĂDĂLINA CIUBOTARU, consilier județean

„Încrederea în justiție, convingerea în nevinovăția președintelui social-democraților nemțeni și dorința de a-l revedea pe președintele PSD Neamț în județul care se dezvoltă în mandatul său de președinte sunt sentimentele pe care le simt în aceste momente dificile prin care trece omul politic Ionel Arsene!”

-CARMEN NASTASĂ, directorul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”

„Prietenul și colegul meu, Ionel Arsene, se confruntă astăzi cu o mare nedreptate. Sunt alături de el cu tot sufletul și consider că orice cetățean al unui stat civilizat merită prezumția de nevinovăție.

Cu atât mai mult o persoană care muncește zi și noapte pentru judetul Neamț. În 2012, am pornit împreuna cu domnul Ionel Arsene, Presedintele Consiliului Judetean Neamt, si cu domnul primar al orașului Tirgu Neamț, Daniel Harpa, pe un drum care a adus numeroase investiții în zona noastră și vom rămâne împreună până la final.

Sunt alături de Ionel Arsene, de familia lui, în aceste momente dificile! Am credința că orice cetățean al județului, care a înțeles și a apreciat munca depusă de dumnealui, va avea aceeași atitudine. Am încredere că instanțele judecătoresti vor lua cea mai corectă decizie. Vă mulțumim pentru susținere!”

– DAN ANDRUȘCĂ, deputat

 

„Declar public susținerea mea față de domnul președinte Ionel Arsene!
Am convingerea că totul se va rezolva cu bine!”

-VICTOR MARGHIDAN, consilier local Piatra-Neamț

 

Sunt alături de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. Îl cunosc ca om politic, dar și ca prieten. Un om mereu atent la nevoile județului Neamț, un județ pe care l-a înscris pe un drum al dezvoltării. Sunt sigur că va reuși să își demonstreze nevinovăția. Am încredere în Justiția Română, curând se vor clarifica lucrurile. Eu cred în nevinovăția colegului meu, Ionel Arsene, ceea ce i se întâmplă este o nedreptate. Trebuie să îi acordăm cu toții prezumția de nevinovăție! Sunt sigur că și nemțenii care au apreciat munca lui gândesc la fel. Domnule președinte, nu sunteți singur în aceste momente dificile!”

-ROTARU ALEXANDRU, deputat

„Îmi declar public susținerea pentru colegul și prietenul meu Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. Aceeași susținere vine și din partea membrilor Organizației PSD Roman.
Am încredere în justiție si sunt convins ca adevarul va învinge, iar lucrurile benefice pe care le-a facut pentru nemteni vor fi singurele care fac diferenta dintre el si altii.
Îl cunosc pe Ionel Arsene de mulți ani și știu cât a muncit și cât de mult îsi dorește să dezvolte județul nostru, și va reuși. Este un prieten bun, un om onest și corect.
Îl susțin necondiționat!”

-DAN MANOLIU, senator

„În clipa asta înțeleg mai multe decât vă puteți imagina. Am încredere în justiție și în ADEVĂRURILE care NU SE POATE să nu iasă la iveală. Nu mă dedic…Nu îmi este teamă de consecințele ( care pot apărea ) pentru că recunosc public NU MĂ DEZIC DE FRATELE MEU IONEL ARSENE! Trebuie să fiu arestat pentru asta ? Ok…. Îmi asum…Nu există temniță care să îmi suprime LIBERTATEA de a spune răspicat că nu cred în coincidențe! Să se aude peste tot că Arsene plătește acum „prețul bunătății sale „. Să îmi pună cătușe? Da… Și ? Nu mă sperie asta… Din lanțuri o să urlu că este victima delațiunii! Dacă asta se vrea… Să afle judecătorii și varianta MEA de adevăr! Despre cum au complotat oameni pe care Ionel i-a crezut… ca să îl elimine. Un jeg uman ca Pinalti, un Ulea si alții…. despre care voi VORBI! De oriunde. Să nu uitați NICIODATĂ! CE RĂMÂNE ACUM PALPABIL, DATORITA LUI ESTE CEEA CE A FĂCUT PENTRU NEAMȚ. Uitați- vă pe această fotografie ! Da, este vinovat si pentru asta! De astăzi sunt SIGUR CA D- ZEU ÎL IUBEȘTE ȘI ÎL ÎNCEARCĂ! E o lecție pentru cei care ( declarativ îl iubiți) dar care acum tremurau de frica cătușelor! Eu nu ! Și îți transmit, dragul meu frate, RESPECT IONEL ARSENE!”

-GEORGE HARABAGIU, jurnalist

Sunt alături de președintele Ionel Arsene și cred în prezumția de nevinovăție până la momentul în care o instanță de judecată va face lumină în acest caz. Vorbesc în calitate de coleg de partid, senator și vice-președinte al PSD Neamț, dar și ca președinte al organizației de femei a PSD Neamț, în numele tuturor colegilor noștri. Suntem alături de Ionel Arsene!”.

-EMILIA ARCAN, senator

„Cu stupoare, aflam ca astazi, DNA dispune reținerea pentru 24 de ore a domnului Ionel Arsene, într-un dosar în care fapta, se presupune a se fi petrecut in urma cu cinci ani. Mi se pare exact tiparul acelui tip de abuz care a avut loc în ultimii ani din partea procurorilor DNA! Am incredere in justitie si sunt convins ca adevarul va invinge ! Imi declar public indignarea si il sustin neconditionat pe domnul Ionel Arsene !”

-NECULAI IFTIMIE, deputat

„Organizația PSD ROZNOV își arată susținerea necondiționată față de președintele PSD NEAMTIonel Arsene și are încredere că acest caz va fi tratat corect de magistrați. 
Avem încredere că mâine, președintele Arsene va fi din nou în mijlocul nemțenilor!”

-Organizația PSD Roznov

 

„În cele mai grele momente politice dar şi în cele mai bune, Ionel Arsene a fost mereu alături de mine! Un prieten şi la bine şi la greu. Îl susțin pe Ionel Arsene şi nu cred că ar fi putut face o faptă precum cea de care este acuzat.”

-NECULAI ADRIAN NASTASĂ

 

„Ma alatur voua sufletelor de buna credinta in sustinerea nevinovatiei liderului nostru Ionel Arsene.Eu personal si totodata public, VA SUSTIN NECONDITIONAT, va sustin nevinovatia si nici unul dintre noi nu ne putem lipsi de munca si implicarea dumneavoastra in proiectele si realizarile pe intreg judetul nostru. Stim ca nu e decat o alta mutare a celor rauvoitori care au vazut in dumneavoastra o amenintare inteligenta. Maine va astept acasa sa continuam ceea ce am inceput impreuna, pentru fiecare locuitor in parte,pentru o viata de calitate pe care fiecare dintre noi o dorim.”

-VALI PUICĂ, primar Borlești

„Tinerii social democrați nemțeni oferă întregul suport și susținerea președintelui PSD NEAMT Ionel Arsene.
Pana la pronunțarea unei decizii, orice persoană se bucură de prezumția de nevinovăție și avem încredere că Justiția Română va trata corect acest caz!”

-TSD Neamț

 

„Cred în Justiție, dar cel mai mult cred în Justiția lui Dumnezeu! Sunt convinsa că se va dovedi ca OMUL Ionel Arsene este nevinovat!”

-CLAUDIA MOROIU, consilier local Piatra-Neamț

 

 

„“Te poți simți singur, trist, dar niciodată învins. Poți pierde, poți greși, poți suferi, dar nu te gândi să abandonezi. Aminteste-ți atunci că ești puternic, că sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decât tine. Privește viața cu ochi de învingător!”

Domnule Ionel Arsene, dumneavoastră sunteți persoana care a ascultat mereu problemele comunei Petricani și ați ajutat într-un mod considerabil la realizarea multor investiții în comuna noastră. Vă cunoaștem ca om, ca politician și ca familist. Noi vă suntem alături în aceste momente și vă susținem necondiționat.”

-IOAN CRISTIAN APOSTOL, viceprimar Petricani

-VASILIU TICUȘOR, primar Petricani

„Protestează in mod vehement împotriva practicilor staliniste ale actualei politii politice ( camuflate in interiorul unei instituții a statului roman, care este DNA ) si a modului incalificabil in care a aruncat in lanțuri un OM ( asupra caruia planează principiul prezumției de nevinovăție). Acest OM este presedintele PSD Neamț, Ionel Arsene. Acest OM este fiu, soț si tata al unei familii devastate in aceste momente si fata de care ne manifestam sprijinul necondiționat si empatia. Acest OM ( pe linga faptul ca deține funcția de Președinte al CJ Neamț ) este un CETĂȚEAN al unei tari democratice , membra a Uniunii Europene. Argumentul suprem de a fi supus regulilor statale, nu a fost suficient in aceste momente in care STATUL PARALEL isi traieste ultimele zbateri. Ionel Arsene a cazut victima unor scenarii, atent “ elaborate “ de activiști ai delațiunii si ai lipsei de scrupule. PSD Piatra Neamț afirma fara rezerve ca Ionel Arsene A FOST EXECUTAT public si privat de libertate, pentru ca trebuia ELIMINAT din zona decizionala a PSD! Viata si libertatea ( valori fundamentale ale Constituției Romaniei ) lui Ionel Arsene, reprezentau un REAL PERICOL pentru cei care au prădat ani la rindul Municipiul Piatra Neamț ! Acestia se bucura si acum ( nestingheriti ) de roadele jafului lor! Din ratiuni care tin de respectul fata de independența Justiției , nu vom comenta sub nici o forma acuzele care i se aduc . PSD PIATRA NEAMȚ va sesiza de urgenta ambasadele si legațiile diplomatice acreditate la București ale partenerilor europeni si trans-atlantici ai Romaniei , sesizând acest derapaj periculos, un abuz inimaginabil cu consecinte ireparabile si imprevizibile in acest moment. PSD PIATRA NEAMȚ se declara public solidar cu Ionel Arsene si drama prin care trece. PSD Piatra Neamț CREDE in valorile nealterate ale Justiției si ÎNDRĂZNEȘTE sa spere in DREPTATEA care trebuie sa învingă complotul stalinist pus in opera de denunțatori interesați , turnători ai fostei Securități si indivizi șantajați cu .. libertatea sa colaboreze ! RESPECT IONEL ARSENE ! Adevărurile nu se pot ÎNCĂTUȘA !!!” -ORGANIZAȚIA MUNICIPALĂ PSD PIATRA NEAMȚ

„Susțin pe Ionel Arsene, cu siguranță este nevinovat! De ce acum și nu în 2013?”-TONI COVASAN, primar Dămuc

„OFSD Piatra-Neamț își susține președintele” -FLORENTINA MOISE

„Cred în lumina unui adevăr etern care distinge binele de rău, conștiința !” – LUMINIȚA VÎRLAN, viceprimar Piatra-Neamț

„Sunt alături de Ionel Arsene!
Respect independenţa actului de justiţie şi mi se pare firesc ca acesta să îşi urmeze cursul normal. Susţin însă derularea lui în limitele drepturilor individuale.”

-FLORIN GRUMEZESCU, consilier județean
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *