Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Agresorii se află în arest pentru viol şi tâlhărie calificată

O femeie de 60 de ani din judeţul Bacău a trecut printr-o experienţă teribilă. Victima a fost atacată, noaptea, de doi vecini, în timp ce se îndrepta spre casă. Bărbaţii au imobilizat-o şi au târât-o într-o râpă, unde au violat-o şi au tâlhărit-o.

Suspecţii au fost arestaţi. Este vorba de doi fraţi care ar fi putut să-i fie nepoţi.

Femeia mergea singură spre casă şi mai avea doar câteva sute de metri. Când cei doi fraţi au atacat-o, nu s-a putut apăra. A fost dusă cu forța într-o pădurice de la marginea satului. Aici, după ce au lovit-o şi au violat-o, agresorii i-au luat toţi banii pe care îi avea la ea – 80 de lei.

Victima a rămas apoi în pădure, în stare de şoc, în urma loviturilor primite. Abia ceva mai târziu a putut striga după ajutor. O vecină care trecea prin zonă a auzit-o şi i-a anunţat familia. Chiar fiul victimei şi-a găsit mama în râpă şi a ajutat-o.

Din cauza şocului, femeia nu a putut povesti ce s-a întâmplat. I-au trebuit două zile ca să îşi revină şi să îi spună soţului ce păţise. Acesta a mers la poliţişti şi astfel agresorii au ajuns în fata anchetatorilor.

Femeia de 60 de ani a crezut că şi-a găsit sfârşitul, sub ploaia de lovituri a agresorilor.

Livioara Botez, victimă: „Veneam de acolo de la colţ, unde e pădurea, să ajung către casă. Mai aveam un pic să intru în bordei, dar m-au luat fără să le spun nimic. Vă arăt fusta, vă arăt geaca. M-au aruncat tocmai în fundul râpii, m-au zdrobit, m-au violat.”

Fiul său a alergat într-un suflet spre locul agresiunii, după ce o vecină i-a spus de strigătele de ajutor ale mamei sale.

Vasile Botez, fiul victimei: Vezi că maică-ta e în şanţ şi din strigătul ăla am crezut că e moartă. Am luat căruciorul, dar m-am gândit că dacă e în râpă nu am cu cine să o iau. Am strigat la tata să am ajutor ca dacă era în râpă e greu.”

Dumitru Botez, soţul victimei: „Era speriată şi dezbrăcată.”
Reporter„A putut să vă povestească ce a păţit?”
Soțul victimei: „Atunci pe undeva nu răspundea normal. Era speriată.”
Reporter: „Pe băieţi îi cunoaşteţi?”
Soțul victimei: „Băieţii sunt de aici din apropiere.”

Sătenii spun că cei doi fraţi i-au agresat în trecut pe alţi câţiva localnici şi că toată lumea le ştie de frică în zonă.

Cătălina Creţu, IJP Bacău: „Poliţiştii au identificat 2 tineri – unul de 19 şi unul de 22 de ani – bănuiţi de comiterea faptelor. Faţă de aceştia poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi au fost prezentaţi instanţei care a dispus măsură arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.”

Suspecţii sunt în arest preventiv pentru 30 de zile şi riscă puşcăria, pentru viol şi tâlhărie calificată.

protv-ro
2 comentarii la “Agresorii se află în arest pentru viol şi tâlhărie calificată

 1. FLOREA NICULINA

  PĂȚANIA TRAUMATICĂ PE CÎTE ZILE MAI ARE DE TRĂIT DOAMNA,
  NU ÎȘÌ VĂ REVENI,
  TRAUMA NU POATE S O DEPĂȘEASCĂ,
  CU TOATĂ SINCERITATEA POVAREÎ PE CARE O DUC SI EU.

  Raspunde
 2. FLOREA NICULINA

  DEGTADARE UMANĂ ,UMILINȚĂ,RUȘINEA,
  DOAMNA CARE A FOST BATJOCORÎTĂ NU LE POATE DEPĂȘI,
  DUREREA SUFLETEASCĂ INSTALATĂ DUPĂ DUREREA,TRAUMA FIZICĂ
  SE ÎNTRĂ ÎN MORMÎNT CU DECIMAREA SUFLETULUI,
  NU SÎNT TERMENII DE DESCRIS.
  PEDEAPSĂ FAPTAȘIILOR PE VIAȚĂ,

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *