Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Ministrul Transporturilor, prezent la sfinţirea apei Oneştiului

Felix Stroe a participat la procesiunea oficiată de Înaltpreasfinţitul Ioachim Mareş * oficialul a fost directorul general al RAJA, compania care administrează şi reţeaua de apă din Oneşti.

Mii de oneşteni şi din localităţile învecinate au participat sâmbătă, în Piaţa Catedralei Ortodoxe „Pogorârea Sfântului Duh”, la sfinţirea apei din oraş. La celebrarea Botezul Mântuitorului Iisus Hristos şi la slujba de binecuvântare a rezervoarelor de apă ale oraşului de la gospodăria de apă de pe Dealul Cuciur au participat preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, Sorin Braşoveanu, ministrul Transporturilor, Felix Stroe – fost director general al Regiei Autonome Judeţene de Apă (RAJA) Constanţa care a preluat, din vara anului trecut, administrarea reţelelor de apă şi canalizare din Oneşti, primarul municipiului Oneşti, Nicolae Gnatiuc, precum şi oficialităţi judeţene şi locale. Slujba a fost oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi slujitori de la Catedrala „Pogorârea Duhului Sfânt”, alături de părintele protopop Ioan Bârgăoanu. Slujba a fost urmată binecuvântarea rezervoarelor oraşului, de la gospodăria de apă de pe Dealul Cuciur. 

„Acest praznic împărătesc este mai mare decât cel de la Paşti, pentru că pe Hristos nu l-a văzut nimeni ieşind din mormânt, dar la Iordan l-au văzut ochii tuturor celor prezenţi. Noi, din generaţie în generaţie, vedem misterul Preasfintei Treimi revărsat asupra umanităţii”, a spus Ioachim Mareş.

Evenimentele au fost organizate de Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului şi de Protoieria Oneşti, în colaborare cu Primăria Oneşti şi RAJA Constanţa, al cărei director general a fost Felix Stroe, actualul ministru al Transporturilor. RAJA administrează reţelele de apă şi canalizare din municipiu.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *