Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Extratereștrii, la pas în natură pe lângă Bacău

Un internaut a stârnit amuzamentul și curiozitarea pe o rețea de socializare în rândul băcăuanilor. Într-un  filmuleț postat ieri, se observă o creatură cenușie care se deplasează pe jos câteva secunde și apoi se îndreaptă spre un OZN, care decolează imediat.

 Acum câteva momente lângă Bacău! Și acum îmi tremură mâna! Nu e trucaj!
E ceva putred in Bacău! – a scris băcăuanul plin de suspans pe facebook, despre imaginile surprinse pe pajistea de la marginea unei păduri.

Cei de la Antena 1.ro scriu că dincolo de realizarea video cu multe scăpări, cel mai amuzant este că filmulețul a fost însoțit de un mesaj care cuprinde multe greșeli voite, dar pe care publicul trebuie să le perceapă ca fiind cauzate de spaima ce l-a cuprins pe autor.

Și ca falsul să fie complet, cei care au distribuit filmulețul „i-au informat” pe pasionații fenomenului că nava se afla undeva în apropiere de Târgoviște pentru ca după câteva ore locația să fie schimbată, deși decorul era același. În cea de-a doua variantă ET a coborât lângă Bacău. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *