Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Comunele din județul Bacău luate la puricat de polițiști, la final de an

Joi, 28 decembrie, peste 60 de poliţişti au acţionat pe raza a 46 de comune aflate în competenţa Poliţiei Municipiului Bacău, unde au aplicat 214 sancţiuni contravenţionale, cu o valoare de 42.109 lei.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Bacău au acţionat joi, 28 decembrie, între orele 07.00-11.00, respectiv 18.00-24.00, pe raza a 46 de comune, pe linia descoperirii şi combaterii comerţului ilicit, a tăierilor ilegale, transportului şi comercializării materialelor lemnoase, a respectării normelor privind circulaţia pe drumurile publice.

S-a acţionat pe un număr de 60 de drumuri judeţene şi comunale unde au fost instituite un număr de 12 filtre, fiind efectuate verificări în 45 de unităţi economice.

De asemenea, au fost verificate 406 autovehicule, din care 24 înmatriculate în alte state, 79 atelaje hipo, 6 mopede şi 32 de biciclişti, fiind legitimate un număr total de 612 persoane.

Au fost reţinute 5 permise de conducere, retrase 3 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate 138 de sancţiuni contravenţionale la regimul rutier.

Exemplu:

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ungureni au depistat în trafic un conducător auto de 54 ani în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *