Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Cadre militare avansate în grad, cu ocazia Zilei Naționale

În suita activităților dedicate Zilei Naționale a României s-au regăsit și ceremoniile de avansare înainte de termen, a cadrelor militare care, prin activitatea lor, au susținut performanța Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău.

Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile specifice de activitate, la nivelul inspectoratului județean, doi ofițeri și trei subofițeri au fost avansați în gradul următor.

În cadrul ceremoniei desfășurate la sediul ISUJ Bacău, inspectorul șef, colonel Ioan Mihalache, le-a transmis felicitări tuturor celor care, începând de astăzi, vor purta cu mândrie noile grade militare.

Totodată, în cadrul acestei activități emoționante, în contextul activităților desfășurate cu ocazia Zilei Naționale, doi ofițeri, un subofițer și un maistru militar în rezervă au primit „Placheta onorifică a IGSU”, „Disticția de serviciu (insigna simbol)”, Emblema de merit „Acțiuni umanitare” clasa a III-a și respectiv Emblema de merit „Rezervist de onoare” clasa a III-a, ca recunoaștere a muncii depuse în slujba comunității.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *