Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Se aprind luminițele și bradul de Crăciun în Bacău

Pe 5 Decembrie se aprind luminile de Craciun

Marti, 5 Decembrie, incepand cu ora 16:30 bacauanii sunt invitati in Piata Tricolorului unde se vor aprinde luminile si bradul de Craciun. La eveniment va participa primarul Bacaului, Cosmin Necula.

Pe scena de langa brad vor canta:

– MIRCEA BANICIU
– FELI
– Grupul ”Christmas Socks” (prof. coordonator Andra Lungu) si Ansamblul ”Teisorul” (prof. coordonator Florin Blaj) – Colegiul National de Arta ”George Apostu”

Concerte si Revelion in centrul orasului

Primaria Municipiului Bacau aloca 300.000 lei pentru sarbatorile de iarna din acest an. Banii vor fi folositi pentru spectacole, colinde, daruri pentru copii dar si pentru Revelionul organizat in centrul orasului.

Pe 31 decembrie, cu ocazia Revelionului, pe scena situata in centrul orasului vor avea loc concerte si un foc de artificii.

Patinoar in Parcul Catedralei

Primaria Bacau a reinstalat, incepand cu 1 decembrie 2017, patinoarul din Parcul Catedralei. Cetatenii Municipiului Bacau vor avea acces gratuit.

Patinoarul va functiona pana pe 18 februarie 2018. Programul de functionare este : zilnic, intre 10:00 – 23:00. Se vor pune gratuit, la dispozitia doritorilor, un numar de 100 de patine.

bacau.net
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *