Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Un tânăr a încercat să violeze o bătrână de 72 de ani, după ce a fost surprins la furat

Polițiștii au reţinut şi arestat preventiv un tânăr suspect de tentativă de viol şi tâlhărie.

Un tânăr care ar fi săvârşit infracţiunile de tentativă de viol şi tâlhărie a fost depistat de polițiști în urma investigațiilor efectuate. Bănuitul a fost reținut și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că acesta, la data de 28 noiembrie a.c., ar fi încercat să sutragă bunuri dintr-o anexă a unei bătrâne de 72 de ani, din comuna Livezi.

Tânărul ar fi fost surprins de partea vătămată, moment în care ar fi devenit agresiv şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta fără acceptul ei.

Ulterior, acesta ar fi însoţit-o pe bătrână în imobil şi prin ameninţare ar fi deposedat-o de suma de 380 de lei, părăsind locuinţa.

Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi în urma prezentării acestuia Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti, cu propunere de arestare preventivă, s-a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *