Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Street Food Festival Bacău 2017

Asociația Why Not Us, în parteneriat cu Municipiului Bacău şi Federația Tinerilor din Bacău,  organizează primul Street Food Festival Bacău.

Astfel, primul festival de mâncare de stradă din România, ajunge la Bacău, în cadrul Bacău Capitala Tineretului din România, în perioada 7 și 10 septembrie şi se va desfăşura în Parcul Cancicov.  Organizatorii promit un festin gastronomic, la care sunt aşteptaţi mâncăcioșii și pofticioșii băcăuani să savureze cele mai gustoase preparate de StreetFood, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene.

 Nu vor lipsi concertele în aer liber, filmele culinare, atelierele de gătit și activitățile pentru cei mici şi pentru cei mari.

 Municipiul Bacău susţine financiar festivalul, suma de 137.450 lei fiind alocată în acest sens, în şedinţa Consiliului Local Bacău din data de 06.09.2017.

Mâncăcioșii și pofticioșii băcăuani sunt așteptați să savureze cele mai gustoase preparate de #StreetFood, de la burgeri la gogoși, de la pastramă la produse vegane și vegetariene. Mâncarea apetisantă va fi acompaniată de concerte în aer liber, filme culinare, ateliere de gătit și activități pentru cei mici, cei mari și bineînțeles pentru patrupezi.

Street FOOD Festival este primul festival de street food din România, o experiență culinară unică și multiculturală care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca și care a reușit să încânte papilele gustative a peste 180 de mii de gurmanzi din întreaga țară.

 Pe lângă sutele de feluri de mâncare, dulciuri, deserturi și sucuri naturale vei găsi un kids zone cu activități pentru cei mici.

Line-up Festival Stage:
Joi, 7 septembrie
17:30 – Amalia Gaiță
19:00 – JazzyBIT
20:30 – Otherside

Vineri, 8 septembrie
17:30 – Soul Serenade
19:00 – Straight From the Bottle
20:30 – Cuibul

Sâmbătă, 9 septembrie
19:00 – The Mono Jacks
20:30 – byron

Duminică, 10 septembrie
17:30 – Luni la Teatru
19:00 – Domino
20:30 – Robin and the Backstabbers

Program Cinema Zone:
Joi, 7 septembrie: Burnt
Vineri, 8 septembrie: The Hundred Foot Journey
Sâmbătă, 9 septembrie: Chef
Duminică, 10 septembrie: Big Night

Proiect în cadrul Bacău Capitala Tineretului din România
Realizat împreună cu Federația Tinerilor din Bacău și cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău.

www.streetfoodfestival.ro
www.bacau2017.ro

Street FOOD Festival este un eveniment în cadrul Bacău Capitală a Tineretului din România. Bacăul este al doilea oraș din România ce deține titlu de Capitală a Tineretului din România, și primul din regiunea Moldovei, ceea ce reprezintă recunoașterea la nivel național și mai ales regional, a potențialului și a capacităților de dezvoltare a segmentului de tineret băcăuan. Capitala Tineretului din România este cel mai important titlu deținut de orașul bacovian, până în prezent.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *