Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Premieră Teatrul Municipal „Bacovia”

Teatrul Municipal „Bacovia” vă propune duminică, de la ora 11,00, ultima premieră a stagiunii 2016-2017 cu spectacolul „Hainele cele noi ale împăratului”, o dramatizare de Ciprian Huțanu a poveștii lui Hans Christian Andersen.
Din distribuție fac parte actorii Andreea Sandu, Alina Neagu, Denise Ababei, Laurențiu Budău, Tiberiu Gabor Bitire, Ciprian Cârstiuc, Mihăiță Cornea, Adrian Costraș. Regia artistică a spectacolului este semnată de Ciprian Huțanu, scenografia- Gavril Sireteanu, muzica-Ciprian Mantea.
În regat era mereu mare bucurie. Mereu găseai în acest regat tot felul de străini, care mai de care mai iscusiți. Din păcate, sau din fericire, aceasta nu este o poveste despre acești meșteri iscusiți, ci despre maeștri pungași. Astfel, într-o bună zi, iată că ajunseră în cetate şi doi pungaşi care se dădură drept mari meșteri ţesători şi spuseră că ei pot sa țeasă cea mai frumoasă stofă din întreaga lume. Hainele făcute din acea stofă se făceau nevăzute pentru orice om care nu îşi îndeplinea bine slujba sau care era mărginit la minte.„Astea da haine strașnice!” gândi împăratul. „Cu ele îmi voi cunoaşte mai bine supuşii şi-am să-i pot deosebi pe cei deștepți de cei proști. Da, îmi trebuie numaidecât această stofă magică.” Ce s-a întâmplat mai apoi, vă vor povesti actorii Secției de Animație a TMB, duminică 25 iunie, începând cu ora 11.00, la premieră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *