reclamatie

400 de noi locuri de muncă în Oneşti

crocoCroco Oneşti, cel mai mare producător român de bis­­cuiţi şi sticksuri, începe în acest an un proiect de investiţii de peste 14 milioane euro în creşterea capa­­cităţii de pro­ducţie, dez­vol­­tarea aducând cu sine cre­area a 400 de noi locuri de muncă. În total, producătorul va ajunge anul viitor, atunci când proiectul va fi ter­minat, la 650 de angajaţi, faţă de 250 cât are în prezent.

„Prima fază a proiectului care ne­ce­­sită o investiţie de circa 7 milioane de euro va fi realizată din fonduri proprii. Pro­iec­tul va demara în martie şi se va fi­na­li­za în octombrie. Acesta constă în noi li­nii şi hale de producţie, în dez­vol­ta­rea capacităţilor. Iar pen­tru urmă­toa­rea etapă de 7,5 milioa­ne de euro aş­tep­tăm să vedem dacă vom primi un aju­­tor de stat de circa 5 mi­lioane de eu­ro“, a de­cla­rat pentru ZF Damian Mereu, pro­prietarul produ­că­torului din Oneşti.

Dezvoltarea capacităţii de pro­duc­ţie a fabricii din Oneşti vine în con­textul în care Croco este lider pe seg­mentele de sticksuri, crackers şi brezel. De asemenea, com­pania cu afaceri de peste 30 milioane de euro anul trecut  este prezentă  în top trei jucă­tori de pe segmentul biscuiţilor dulci.

Damian Mereu a inaugurat fabrica din Oneşti în anul 1994, producţia zilnică a fabricii este de 92 de tone de sticksuri, iar averea estimată a lui Damian Mereu este de 30 de milioane de euro.
Un comentariu la “400 de noi locuri de muncă în Oneşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *