reclamatie

S-a deschis sezonul de schi la Slănic Moldova

Încă un motiv în plus pentru turişti de a vizita staţiunea Slănic Moldova după ce ieri a fost deschis aici, oficial, sezonul de schi din acest an. Amatorii de distracţie au la dispoziţie pârtia de schi Nemira, inaugurată pentru sezonul de iarnă 2015-2016.
Pârtia are o lungime pe înclinare de 1.414 metri, lăţime medie de 38 metri, o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi o pantă medie de 17%, înclinaţie ce o încadrează în categoria pârtiilor uşoare şi, implicit, îi conferă pârtiei un grad de atractivitate deosebit de ridicat. Pentru asigurarea unor condiţii optime de practicare a schiului şi pentru a veni în întâmpinarea iubitorilor sporturilor de iarnă, pârtia este prevăzută cu: instalaţie de transport pe cablu, instalaţie de înzăpezit artificial, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto, serviciu de salvamont s.a.
Pârtia dispune de trei tunuri de zăpadă, care au un debit de până la 9,5l/minut, iar capacitatea maximă a telescaunului este de 1000 persoane / oră, cu ajutorul a 68 vehicule cu patru locuri.
La fel ca şi anul trecut, taxa pentru copii, elevi și studenți este de 4 lei pentru o urcare, pentru 6 urcări adulții vor plăti 35 lei, copiii – 20 lei, 12 urcări vor costa 65 lei pentru adulți, 40 lei pentru copii, iar abonamentele pe întregul sezonul vor ajunge la 2.000 lei pentru adulți și 1.000 lei pentru copii, elevi și studenți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *